MEL SANT GUIM

LA NOSTRA MEL

Home  >>  LA NOSTRA MEL

La nostra mel

A Mel Sant Guim ens agrada que els nostres productes siguin testimonis de la feina ben feta i del territori: fem apicultura transhumant per territoris com la Vall d'en Bas, Montserrat, Peguera,... per produir diferents tipus de mel i ho fem seguint el cicle natural de les abelles i sense alterar ni modificar la mel, obtenint un producte de gran qualitat i 100% natural.
A més, com que tenim cura de tot el cicle de la mel: la producció, l’envasat i la distribució, sense intermediaris,  podem garantir la qualitat dels nostres productes.

La mel que comercialitzem és mel crua, és a dir, que no ha rebut cap tractament tèrmic i per tant, conserva totes els seves propietats naturals. No realitzem cap tractament específic per evitar la seva cristal·lització natural, fenomen que es produeix quan hi ha una pèrdua progressiva de contingut en humitat i es solidifica en petits cristalls.

Algunes de les nostres especialitats

Mel de Romaní

Mel monofloral de color ambre clar. Molt aromàtica i suau.
1r premi Fira de Sant Ponç, de Barcelona del 2013

 

Mel de Milflors

Mel multifloral, de gust més intens i de color més fosc, que varia segons la zona.
1r premi Fira de Sant Ponç, de Barcelona del 2011.

Bresca

La bresca de la mel és un producte natural que és una delícia que aporta molts beneficis a la nostra salut i que agrada a grans i petits.

Pol·len

Complement alimentari que conté  enzims, vitamines i minerals que reforcen el sistema immunològic, especialment, en canvis d’estació.

 

Sí, vull mel sant Guim!

Si vols consultar els productes de Mel Sant Guim, clica al botó!