MEL SANT GUIM

Avís legal

Home  >>  Avís legal

Avís legal

Avís Legal Mel Sant Guim SCP

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), l’informem que:

Titular​

El titular d’aquesta web és:

   Mel Sant Guim SCP, mel de qualitat, mel bona de la Segarra
   Domicili Social: C/ Amorós s/n - 25270 Sant Guim de Freixenet, Lleida
   CIF: J25611138
   Correu electrònic de contacte: info@melsantguim.com


Objecte

El lloc web té per objectiu informar sobre els serveis, productes i novetats de Mel Sant Guim SCP i possibilitar el contacte amb l’empresa.


Condicions generals d’ús

Les presents condicions generals d’ús regulen l'ús de la pàgina web que dóna informació relativa a Mel Sant Guim SCP al públic. L'accés a la web implica l’adhesió a les condicions aquí exposades, sense perjudici d’aquelles persones particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis oferts a través de la web.

Mel Sant Guim SCP es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, qualsevol tipus d’informació continguda a la web, sense necessitat de previ avís.

Mel Sant Guim SCP es reserva el dret de denegar, suspendre, interrompre o cancel·lar l’accés o la utilització, total o parcial, d’aquesta pàgina web a aquelles persones que incompleixin qualsevol de les condicions previstes al present avís legal


Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els elements d’aquest lloc web, contingut, codis, font, forma, disseny, imatges, marques, logotips, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts es troben protegits pels drets de la propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas, l’accés al lloc web implica la renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels drets atorgats per la legislació sobre els drets de la propietat. Independentment de la finalitat per a la que siguin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part de Mel Sant Guim SCP. Qualsevol ús no autoritzat prèviament serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Sense prejudici d'allò disposat amb anterioritat, determinats continguts d’aquesta web pertanyen als seus respectius autors i són utilitzats en aquesta web per la seva cessió, autorització o llicència a favor de Mel Sant Guim SCP.

L’usuari/a del lloc web, s’obliga a utilitzar el contingut de forma diligent, correcta i lícita, i es compromet d’abstenir-se de suprimir, eludir o manipular qualsevol dispositiu o sistema de seguretat dels drets de Mel Sant Guim SCP.


Política de confidencialitat i protecció de dades

Les dades de caràcter personal que siguin proporcionades pel propi/a usuari/a a través de la web, ja sigui a través del formulari de contacte o del correu electrònic, són confidencials i formaran part d’un fitxer automatitzat responsabilitat de Mel Sant Guim SCP amb la finalitat de gestionar la consulta plantejada, enviar-li la informació sol·licitada i/o l’enviament de comunicacions electròniques.

L’usuari/a ha de llegir i acceptar la política de privacitat prèvia a l’enviament de les seves dades a través del formulari que es troba a la web, on s’informa de la finalitat amb la qual s’utilitzaran les seves dades així com els drets que li assisteixen.

Així mateix, informem a les persones usuàries que poden exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, dirigint-se per escrit al responsable del fitxer, que és Mel Sant Guim SCP. amb CIF J25611138 i domiciliada a C/Amorós s/n 25270 Sant Guim de Freixenet, Lleida adjuntant còpia del DNI del titular de les dades o per correu electrònic a info@melsantguim.com

L’usuari/a serà l’únic responsable a causa de la cumplimentació dels formularis amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats.


Responsabilitat i obligacions

El contingut d’aquesta web és merament informatiu tant dels nostres serveis com de la nostra activitat empresarial. Mel Sant Guim SCP no es responsabilitza sobre qualsevol informació que no hagi estat elaborada o publicada amb la seva autorització, així com la responsabilitat que es derivi d’un ús inadequat dels continguts.

Els enllaços de la web, poden dirigir a continguts de tercers: la finalitat és proporcionar informació d’altres continguts web que puguin ser útils per a l’usuari/a. Aquests continguts no pertanyen a Mel Sant Guim SCP, i per tant, no respon dels mateixos.

Mel Sant Guim SCP, no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin ocasionar en el sistema informàtic de l’usuari, fitxers o documents emmagatzemats als mateixos, derivats de la presència de virus o altres elements lesius existents a la xarxa, derivats de la navegació per Internet, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix.

L’usuari que accedeixi a aquest lloc web, accepta les condicions exposades en el present avís legal, assumint  la seva responsabilitat per l’ús del mateix, comprometent-se a realitzar un ús adequat dels continguts i serveis que s’ofereixen.


Durada

Mel Sant Guim SCP es reserva el dret a modificar i/o actualitzar total o parcialment els termes i condicions exposades anteriorment, amb la finalitat d’adaptar les mateixes a la legislació aplicable en cada moment. Qualsevol canvi que es produeixi es publicarà al lloc web a través de l’Avís Legal i estarà disponible per a tots els usuaris.


Llei aplicable i jurisdicció

La llei aplicable d’aquestes condicions d’ús es regeixen per la legislació espanyola vigent.

Mel Sant Guim SCP i l’usuari, amb renúncia expressa del seu fur, sotmeten totes les interpretacions o conflictes que poguessin sorgir d’aquest avís legal als Jutjats i Tribunals.